Wij zijn er voor u!

Bedrijfskleding Helmond heeft een duidelijke missie. Wij van Bedrijfskleding Helmond zijn er voor u. Wij streven er naar om u als klant maximaal te ontzorgen op het gebied van veiligheidskleding, veiligheidsschoenen, PBM en bedrijfskleding. Het bedrijf kent een team van medewerkers en zij stellen alles in het werk om alles zo goed mogelijk voor u te regelen. Doordat wij tal van mogelijkheden hebben om u zo goed mogelijk te ondersteunen is Bedrijfskleding Helmond een geschikte partner voor ieder bedrijf.

We doen ’t goed, of we doen ’t niet.

Showroom

Wij ontvangen u graag in onze ruime showroom om ons assortiment te bekijken. Op zoek naar een totaalpakket voor uw onderneming? Onze medewerkers maken graag tijd voor u om te sparren over de bedrijfskleding en toebehoren van uw personeel. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij bekend met vrijwel alle beroepenvelden, hovenier, bouwvakker, zorgmedewerker/ster, verkeersregelaar of kantoormedewerker. U bent van harte welkom.

2&3D voetscans

Iedere klant die op zoek is naar nieuwe werkschoenen wordt bij ons in de showroom door een van onze medewerkers gescand. Het scannen van de voeten gebeurt middels een 2 of 3D voetscan. Middels deze scans word er gekeken welke schoen het beste past bij uw werkzaamheden en uw voeten. Bedrijfskleding Helmond belooft dat er voor iedere voet een passende schoen is, iedereen kan dus geholpen worden. Het positioneren van een klant in een geschikte werkschoen, is een van de vele specialismen van Bedrijfskleding Helmond

Advies

Bedrijfskleding Helmond is er voor u. Heeft u vragen over de veiligheidskleding binnen uw bedrijf, vragen over welke PBM’s het beste passen binnen uw bedrijf, vragen over veiligheidsschoenen en inlegzolen? Binnen onze showroom is er voldoende ruimte om eens rustig te sparren over al dit soort zaken. Maak een afspraak met een van onze medewerkers of loop eens binnen, de koffie staat voor u klaar.